Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motor de carotat DM 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

824901 lei Lei
Cod produs
966563501
Out Of stock
Descriere
Motor de carotat DM 220 Se livreaza la precomanda

Masina manuala electrica pentru carotare, atat uscata si umeda. DM 220 dispune de un sistem de pozitionare electronic pentru carotare exacta, ceea ce face o alegere perfecta atunci cand cauti un motor de carotare cu precizie si eficienta.Proiectat ergonomic manerul va ofera un control bun in timpul carotarii. Carotare manuala de pana la 80 mm sau carotare cu suport de pana la 150 mm. Potrivit pentru aplicatii usoare, cum ar fi ventilatie, conducte de apa, prize electrice si cabluri. O alegere excelenta pentru profesionisti, precum si semi-profesionisti.
Diametrul maxim de carotare manuala: 80 mm
Diametrul maxim de carotare cu stativ: 150 mm
Voltaj: 220-240 V
Putere motor: 1.85 kW
Prindere carota exterior: 1 1/4"
Prindere carota interior: 1/2"
Cutie de viteza: 3 trepte
Maner frontal reglabil la 360 pentru cea mai ergonomica pozitie
Ghidare pentru o perforare precisa printr-un sistem de pozitionare electronic, care arata cand aparatul este pozitionat vertical, orizontal sau la un unghi preferat.
Protectie la suprasarcina - aparatul foloseste pulsatie ca sa va avertizeze cand se apropie de o suprasarcina. In cazul in care suprasarcina nu este redusa, motorul se va opri pentru a opri suptraincalzirea.
Design durabil si economic, rezistent la socuri, conceput pentru a proteja componentele electronice. Usor de transportat si de instalat datorita greutatii reduse si a designului ergonomic.
Conector la apa G 1/4".
Trimite mesaj
Din Gura in Gura