Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de carotat Weka DK26

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9930 lei Lei
Cod produs
DK26
Out Of stock
Descriere
Masina de carotat Weka DK26

DK26 reprezinta eficienta economica si un standard al calitatii inalt, pregatita si potrivita pentru uz profesional constant.

Caracteristici deosebite:

Cutie de viteze in 3 trepte - cu gama larga de diametre de perforare, ajustare facila a treptei de viteza potrivita fiecarui diametru

Lubrifiere prin baie de ulei - lubrifiere optima pentru o eficienta inalta, durabilitate sporita si mai putina mentenanta. Noua si eficienta pompa de ulei se ingrijeste de lubrifierea optima pentru prima treapta a angrenajului chiar si in regim vertical.

Ambreiaj de suprasarcina:

acest ambreiaj inovator cu discuri multiple protejeaza operatorul, masina si consumabilele impotriva supraincarcarii mecanice.
suprafata mai mare de frecare garanteaza un cuplu de eliberare aproape constant chiar si dupa multe sute de cicluri de eliberare ale ambreiajului.

Intellitronic:

noul sistem electronic porneste incet motorul prin intermediul unui micro-controler si astfel evita alimentarea cu un flux prea ridicat de curent electric
cand depaseste pragul permis de alimentare cu energie electrica, acesta notifica operatorul printr-o pulsare a motorului. Astfel operatorul este informat sa reduca puterea si apoi motorul va functiona din nou normal.
Daca operatorul nu reduce alimentarea, acest sistem va opri automat motorul in cateva secunde, dupa notificarea in prealabil prin emiterea unor sunete. Dupa aceasta actiune, motorul poate fi repornit imediat. Nu este necesara o perioada de asteptare.
astfel sistemul Intellitronics evita conditiile de supraincarcare si sporeste siguranta, comfortul operatorului si durata de viata a motorului

Manson de protectie a arborelui:
mansoanele de pe ax realizate din otel inoxidabil au grija de o protectie maxima impotriva ruginii si abraziunii suprafetei de rulare sub garniturile rotative ale arborelui

Element anti-frecare:
acest inel inteligent fixat pe axul arborelui este capabil sa reduca considerabil cuplul de eliberare

Carcasa metalica:
motorul si cutia de viteze sunt facute din aluminiu. Asta face ca DK26 sa fie stabil din punct de vedere mecanic si termic, comparand cu o carcasa din plastic.

WEKA si furnizarea de piese de schimb:
Weka garanteaza pentru sculele electrice furnizarea de piese de schimb pentru minim 10 ani.

Weka si mediul inconjurator:
sculele electrice WEKA sunt facute din otel si aluminiu. Plasticul este folosit numai acolo unde este inevitabil. Materialele de tip sandwich nu sunt folosite.
sculele electrice WEKA sunt durabile. Masinile scoase din functiune sunt dezasamblate complet si materialele sunt separate, fiind reciclabile 90%.

Siguranta electrice:

sculele diamantate WEKA corespund celor mai noi standarde Europene.

cele mai importante caracteristici sunt dubla izolare cu un fir suplimentar de masa, care protejeaza in principal impotriva tensiunii externe si a unui dispozitiv RCD operat de curent rezidual.

protectie elctrtica cu trei pliuri - izolare de siguranta - impamantenire - dispozitic de protectie.

Putere motor: 2600 W
Rotatii / min in sarcina: 320/630/980
Lungime fara maner: 490 mm
Greutate fara cablu: 11.6 kg
Diametre de perforare: 40-250 mm
Prindere: 1 1/4"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura