Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de taiat Husqvarna FS 5000 D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31857663 lei Lei
Cod produs
967207338
Out Of stock
Descriere
Husqvarna FS 5000 D - Se livreaza la precomanda

Modernul nostru taietor FS 5000 D este un taietor diesel puternic cu emisii reduse, dezvoltat pentru a fi in conformitate cu normele de poluare Tier 4 / Etapa III B. Ideal pentru taieri in asfalt si beton la adancime de pana la 374 de mm. Adecvat pentru lucrari rutiere de nivel mediu, lucrari de service si lucrari mai mici, care necesita productivitate ridicata. Extrem de versatil datorita randamentului sau ridicat, dimensiunilor compacte si manevrabilitatii bune. Echipat cu un panou digital de control intuitiv si ergonomic, cu toate functiile importante usor de monitorizat.

Doriti o privire mai detaliata? Aflati detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor si beneficiilor sale.

Puternic si consum redus de carburantMotor diesel common-rail cu emisii reduse.

Emisii reduseEchipat cu filtru de particule diesel (DPF). Respecta normele Stage IIIB / Tier 4.

Panou de control intuitiv si ergonomicAll important functions are easy to reach and monitor, such as blade rpm, forward speed, electronic tracking, depth gauge, belt and pulley ratios, runtime and service minder.

Ajustare usoara a directiei pentru taieri drepteSistem electric de ajustare a directiei include indicator de pozitie pe ecran, se poate reveni automat in pozitia neutra si are capacitatea de a memora ultima setare utilizata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura