Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stativ Husqvarna DS 500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1064399 lei Lei
Cod produs
967968601
Out Of stock
Descriere
Stativ Husqvarna DS 500 Se livreaza la precomanda

DS 500 este un stand de dimensiuni medii pentru masini de gaurit, potrivit pentru o gama larga de lucrari profesionale de gaurire diamantata. Combina stabilitatea si rezistenta ridicate cu o greutate surprinzator de mica. Datorita caracteristicilor de conectare rapida si greutatii reduse, manevrarea este usoara si eficienta. Bancul de lucru subtire, cu raport de transmisie optimizat, functioneaza exceptional de bine cu masinile de gaurit Husqvarna DM 280 si DM 340 si cu alte masini monofazice similare de mare putere. Se recomanda pentru burghie cu diametre de pana la 400 mm.
Doriti o privire mai detaliata? Aflati detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor si beneficiilor sale.

Rezistenta si solidaDesignul complet din metal cu o configuratie optimizata a componentelor din otel, aluminiu si magneziu asigura stabilitate si rezistenta fara greutate suplimentara inutila.

Precizie si performantaDesignul coloanei din aluminiu extrudat, ranforsata cu otel, este optimizat pentru precizie si performanta de gaurire de nivel superior. Toate balamalele au un design fara joc, pentru a nu-si pierde stabilitatea in timp.

Stabilitate ridicata si greutate redusaPlaca de baza din magneziu turnat sub presiune si ranforsata cu otel asigura ancorarea rigida si mentine greutatea totala la un nivel redus.

Usor de instalat si utilizatCuplajul cu eliberare rapida pentru masina de gaurit si reglarea usoara a unghiului suportului din spate permit configurarea usoara si gaurirea in unghi. Daca este necesar, bancul de lucru poate fi scos
cu usurinta din coloana.

Canale, tuburi si cabluri
Carotare orizontala
Carotare insiruita
Carotare verticala

Canale, tuburi si cabluri
Carotare pentru sistemele de ventilare, conducte si cabluri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura