Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator Husqvarna S 36

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1894104 lei Lei
Cod produs
967663807
Out Of stock
Descriere
S 36 este un aspirator Hepa monofazat, foarte puternic, compatibil cu masinile de slefuit Husqvarna PG 530 (monofazata), PG 450, PG 400 si PG 280, precum si cu scarificatoare de dimensiuni mici pana la mijlocii, slefuitoare, masini de sblare si alte utilaje operate manual. Acest aspirator profesional de praf este conceput pentru a raspunde unor cerinte exigente.

Trei motoare comerciale de mari dimensiuni ofera multa putere. Echipat cu trei filtre independente de tip HEPA H13 testate si certificate si cu un pre-filtru masiv in forma conica, are o capacitate medie de preluare de peste 4,5 m.

Acest lucru are ca rezultat colectarea superioara a prafului, chiar si in cazurile slefuirii fine si a prafului de gips.

Caracteristicile includ curatarea pre-filtrului prin presiunea negativa a aerului Jet Pulse, orometru si indicator de vacuum pentru controlul filtrarii. Rotile fara amprenta exclud riscul de perforare si pot si blocate pe fata. Sistemul de furtun pentru sac Longopac asigura schimbarea simpla a sacilor fara praf.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura