Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator Husqvarna W 70 P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1283602 lei Lei
Cod produs
967664704
Out Of stock
Descriere
W 70 P este un aspirator industrial de slam si beton umed, puternic, conceput pentru cele mai dificile activitati. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unor componente din otel inoxidabil de inalta calitate si o combinatie speciala de filtru si element de plutire care protejeaza motorul. In conditiile in care majoritatea aspiratoarelor umede pot gestiona doar apa, W 70 poate gestiona lichide precum slamul, uleiurile si lichidele de racire pentru prelucrare. Recomandat pentru gaurirea, taierea, macinarea betonului si taiere pereti/sarma. Solutiile ingenioase usureaza lucrul cu W 70 P. Pomparea poate avea loc in acelasi timp cu aspiratia. Golirea se face prin intermediul unei supape mari in partea de jos pentru o curatare simpla.

Rotile fara marcaj sunt protejate impotriva perforarii si se blocheaza in fata.

Doriti o privire mai detaliata? Aflati detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor si beneficiilor sale.

Durabilitate recunoscuta

Carcasa din otel inoxidabil, furtunul rezistent la strivire, sistem de blocare pivotant din aluminiu, sasiul rulant din otel galvanizat si colierele din otel pentru etansarea ermetica sunt detalii care permit o durata lunga de viata.

Dezactivare supraumplere fiabila

Sistemul patentat de filtrare/plutire asigura un flux de aer maxim si o inchidere fiabila umeda in cazul supraumplerii.

Presiune de pompare extrema

Pompa puternica de evacuare este capabila sa pompeze betonul umed 9 metri pe verticala sau 200 de metri pe orizontala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura