Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de slefuit Husqvarna PG 510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3318498 lei Lei
Cod produs
967932001
Out Of stock
Descriere
Husqvarna PG 510 - Se livreaza la precomanda

PG 510 este un slefuitor planetar de pardoseala cu trei discuri cu slefuire si o latime totala de slefuire de 515 mm. Este adecvat pentru indepartarea straturilor de acoperire, slefuirea si lustruirea betonului, etc. Capul de slefuire al masinii PG 510 este etansat in mod eficient pentru a preveni patrunderea prafului si umezelii. Aceasta caracteristica prelungeste semnificativ durata de viata a rulmentilor si curelelor. PG 510 este ideal ca echipament inchiriat si adecvat atat pentru lucrari profesionale, cat si pentru lucrari semi-profesionale. Cuplajele cu eliberare rapida permit separarea capului de slefuire de carcasa, care poate fi pliata usor pentru transport. Slefuitorul are, de asemenea, un contor digital.

Doriti o privire mai detaliata? Aflati detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor si beneficiilor sale.

Usor de utilizatViteza este fixa si nu sunt necesare setari. Aparatul are, de asemenea, un panou de control logic usor de utilizat, cu protectie la suprasarcina.

Control eficient al prafuluiAuto-reglare capac plutitor cu lista perie urmeaza suprafata si ofera o etansare perfecta pentru a preveni praful de la intrarea in mediul de lucru.

Usor de transportat si montatMasina este usoara si incape cu usurinta in orice masina datorita designului compact, cadrului pliabil si a partilor care pot fi demontate.

Functionare planetaraMasina are trei discuri de slefuire care permit utilizarea intr-o gama larga de aplicatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura