Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de slefuit Husqvarna PG 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2488905 lei Lei
Cod produs
967648601
Out Of stock
Descriere
Husqvarna PG 450 - Se livreaza la precomanda

PG 450 o masina de slefuit vesratila si usor de utilizat. Perfecta pentru o gama larga de aplicatii, de exemplu, indepartarea stratului de protectie, slefuire beton si lustruire beton. De asemenea, este potrivita pentru realizarea sistemului de pardoseli lustruite Husqvarna HiPERFLOOR. Cu latimea de 450 mm de slefuire este excelenta pentru lucrari mici si greu de accesat, precum si pentru suprafete mai mari. Este ideala pentru inchiriere, pentru aplicatii profesionale si semi-profesionale, datorita numeroaselor avantaje de auto-reglare. Alimentare monofazica, ceea ce inseamna ca este potrivita pentru aplicatii industriale si casnice. Masina poate fi pliata cu usurinta si dezasamblata fara scule pentru transport si depozitare.

Doriti o privire mai detaliata? Aflati detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor si beneficiilor sale.

Foarte versatilMecanismul planetar, alimentare nomifazica si capacitatea de realizare HIPERFLOOR face ca aceasta masina sa fie foarte versatila.

Usor de transportat si montatMasina este usoara si incape cu usurinta in orice masina datorita designului compact, cadrului pliabil si a partilor care pot fi demontate.

Usor de utilizatViteza este fixa si nu sunt necesare setari. Aparatul are, de asemenea, un panou de control logic usor de utilizat, cu protectie la suprasarcina.

Control eficient al prafuluiAuto-reglare capac plutitor cu lista perie urmeaza suprafata si ofera o etansare perfecta pentru a preveni praful de la intrarea in mediul de lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura