Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Slefuitor de pardoseala Husqvarna PG 690 RC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17214571 lei Lei
Cod produs
967977601
Out Of stock
Descriere
PG 690 RC este un slefuitor de pardoseala cu control la distanta, puternic, dar suficient de compact incat sa incapa pe o usa obisnuita (latime totala: 26 in / 67 cm). Comanda de la distanta ii asigura operatorului libertatea de a gestiona furtunurile si cablurile fara a intrerupe slefuirea, pentru o productivitate cu pana la 40% mai ridicata.

De asemenea, transmisia motorizata simplifica transportul. Aceasta este alegerea potrivita pentru majoritatea lucrarilor de slefuire, atat industriale, cat si comerciale. Sistemul de transmisie planetar si tehnologia Husqvarna unica si imbunatatita Dual Drive Technology? asigura performante de slefuire excelente. Greutatile reglabile pentru presiune de slefuire suplimentara si luminile LED sunt optionale. Adecvat tuturor aplicatiilor: pregatirea, slefuirea si lustruirea pardoselii. Un utilaj de inalta performanta pentru sistemul de lustruire a betonului HiPERFLOOR. Pentru a maximiza fiabilitatea si a reduce intretinerea, componentele esentiale ale PG 690 sunt protejate de praf si slam in capul de slefuire si in compartimentul electric inchise ermetic.

Doriti o privire mai detaliata? Aflati detalii mai aprofundate despre produs prin explorarea caracteristicilor si beneficiilor sale.

Tehnologie Dual Drive Technology imbunatatitaTehnologia Dual Drive Technology unica a Husqvarna are acum capacitati de viteza a discului si mai ridicate. Va permite sa controlati individual viteza si directia de rotatie a discului si viteza si directia capului de slefuire.

Etansat pentru a rezista
Cap de slefuire etans, cu interval de service de 1000 de ore. Nici praful, nici apa nu pot patrunde pentru a deteriora componentele.

Componente electronice protejate
Compartiment electric etansat impotriva prafului, cu tehnologie de racire externa.

Intretinere redusa, functionare uniforma
Transmisie reproiectata cu tehnologie Dual Drive Technology, complet etansata impotriva prafului. Lant de transmisie cu autolubrifiere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura